Warning: session_start(): open(/var/www/www/helysegek.hu/tmp//sess_393vf49icgdsc1s5otc5975p73, O_RDWR) failed: Disc quota exceeded (69) in /var/www/www/helysegek.hu/www/main.php on line 22
Baranya megyei hírei hírterjesztő - Levesek
Belépés
FõoldalKeresésOldalakRegisztrációBelépés
Hírek
Hírek
Baranyai hírek
Település hírek
Harkány
Komló‎
Kővágószőlős
Hosszúhetény‎
Szigetvár‎
Pécs
Mohács
Ország-világ
Külföld
Belföld
Gazdaság
Vállalkozói hírek
Gazdasági hírek
Sport
Megyei sporthírek
Sporthírek
Helyi kultúr
Muzsika
Színház
Szabadidő
Tudomány & Technika
Egészségpercek
Receptklub
Szilveszteri étkek
Levesek
Saláták
Karácsonyi receptek
Húsvéti receptek
Ázsiai konyha
Desszertek
Olasz konyha
Impresszum

Gesztenyekrémleves rumos mazsolával Gesztenyekrémleves rumos mazsolával
2010-11-07 14:44:39

Gesztenyekrémleves rumos mazsolával

Hozzávalók 4 főre
10 dkg mazsola
1/2 dl rum
25 dkg édes gesztenyepüré
8 dl tej
1 csomag vaníliás pudingpor
3 evőkanál cukor
1 csomag vaníliás cukor
3 evőkanál méz vagy juharszirup

Elkészítés

A mazsolát rumba áztatjuk.
A gesztenyepürét villával összetörjük.
A tejből egy merőkanálnyit elveszünk, simára keverjük benne a pudingport és a cukrot.
A maradék tejet felforraljuk, folyamatos kevergetés mellett belecsorgatjuk a pudingporos tejet, beletesszük a gesztenyepürét, és 1-2 percig főzzük.
Lehúzzuk a tűzről, a vaníliás cukorral ízesítjük, majd merülőmixerrel habosítjuk.
A rumos mazsolát belekeverjük, és juharsziruppal vagy mézzel „petyegetve" kínáljuk, akár melegen, akár jégbe hűtve.

Zöldfűszer Zöldfűszer
2010-03-11 20:59:29

Miközben ezt a jóízű levest fogyasztjuk, szinte azonnal érezzük a vitaminokban gazdag ...

A kockára vágott v.hagymát a zsiradékon megfonnyasztom A kockára vágott v.hagymát a zsiradékon megfonnyasztom
2009-11-02 16:25:49

Hozzávalók:
30 kg.marha- vagy sertéscomb (vagy lapocka),füstölt hús (lehet csülök,oldalas. ...

Kukorica közt születtem.. Fogyózóknak. Kukorica közt születtem.. Fogyózóknak.
2009-11-02 16:21:31

Hozzávalók:
2 doboz kukorica 1 erőleves kocka 2 dl tejföl 1 evőkanál liszt só bors sajt ...

Gyümi leves Gyümi leves
2009-11-02 16:16:53

Hozzávalók:
0,9 dkg magozott szílva • 1 dl vörösbor • 1 kk só • 1 fahéjrud • 1 kk ...

Az olvasztott vajban futtassuk meg a felaprított hagymát Az olvasztott vajban futtassuk meg a felaprított hagymát
2009-10-20 15:53:16

Hozzávalók:
3 dkg vaj 1 fej vöröshagyma 2 sárgarépa 1 fehérrépa 10 dkg csiperkegomba 12 ...

Francia konyha Francia konyha
2009-10-20 15:48:47

Hozzávalók:
2 szép szál póréhagyma 5 dkg vaj 1,5 fakanál liszt 2 marhahúsleves-kocka bors, ...

Levesezzünk Levesezzünk
2009-09-23 20:58:14


Hozzávalók
- ízlés szerint egész bors
- 1/2 kg karajcsont
- 4 szelet sertéskaraj ...

<<< Elsõ 1 2 Utolsó 1 - 8 / 10 >>>

developed by Centrumnet Systems